Kontrastvegg soverom

Sist oppdatert for av boligmann

Vi vil være de første til å innrømme at det ikke alltid er lokkende å våkne opp og forlate en koselig seng. Men å lage et soverom som er energigivende og humørøkende, kan gjøre det mye enklere. Og siden farger og lys påvirker humøret vårt, er det en sterk sak for et kontrastvegg soverom. Enten du introduserer disse fargene med farger, maling, sengetøy eller kunst, finner du noe å etterligne i de nydelige eksemplene på kontrastvegg soverom nedenfor (til og med de fargeverse leserne).

1- Lys syrin

Lys syrin

Denne lavendel-oasen designet av Cathy Chapman er et bevis på at du kan dekorere med farger mens du fremdeles er undervurdert. Selv om det er sprengt med lilla, utstråler denne lille krikken også en rolig, rolig energi. Nøkkelen er å holde seg til en fargehistorie om dempet pastell. I dette tilfellet jobbet designeren innenfor et lilla spektrum mens han holdt ting interessante med kontrasterende strukturer, former og finish. For en lignende stemning, velg en hvit basismaling med antydning av syrin. Men hvem sier at maling må være begrensede vegger? Dette geometriske malte gulvet forteller oss noe annet.

2- Fersken kontrastvegg soverom

kontrastvegg soverom fresken

I dette skandinaviske studioet kontrasterer ferskenes rødme vegger seg med den høye effekten svart og hvit veggkunst. Men den mykheten gjenspeiles igjen i jute-teppet og sengetøy med havredyr. Blush pink parer seg også pent med stålblå gråtoner og til og med knallrød for en uventet kontrast.

3- Baby blå

kontrastvegg soverom Baby blå

En beroligende myk blå føles som frisk luft når du går inn i rommet. Det tilfører en eterisk, drømmende kvalitet til hver plass den kommer inn, men tilbyr også massevis av allsidighet, noe som gjør den spesielt godt egnet for soverommet. Sengetøyet i sengetøyet og den provisoriske aksentstolen ved sidebordet bidrar til den enkle, ugjort elegansen.

4- Myk Svart

Myk Svart Kontrastvegg soverom

Selv om vi ofte tenker på lyse hvite og skarpe, lyse nyanser når vi prøver å åpne opp et mindre rom, er det også en sterk sak for å bli mørkere. Faktisk er det kjent at blekkfargede toner forsterker mindre mellomrom, spesielt de med lite naturlig lys. For ikke å nevne, det setter den rette stemningen på soverommet. For å unngå at det blir for mørkt, velger du lettere sengetøy og moderne lysarmaturer. Den myke, svarte malingsfargen på dette soverommet får den til å føles spesiell og intim på måter du aldri kunne oppnå med en lysere fargetone

 

Source: https://www.housebeautiful.com/room-decorating/colors/g1287/colorful-bedroom-decorating-ideas/