Kjøkken fliser vegg og farger

Sist oppdatert for av boligmann

I denne artikkelen vil vi undersøke noen eksempler på kjøkken fliser vegg for deg. Det er mange mutfak kjøkken fliser vegg applikasjoner i forskjellige farger og kompatible med forskjellige kjøkken dekorasjoner. Vi vil gjerne dele en av disse med deg foreløpig.

Selvsikker i sin signatur, ungdommelige zing, går designeren Angie Hranowsky for grått på dette Indianapolis-kjøkkenet som er rolig, men ikke dempet. Den er åpen og luftig, og den fungerer også strålende. “Det er noe beroligende med grått,” sier Hranowsky. “Det er nøytralt, men ikke kjedelig, og jeg er så lei av hvite kjøkken.”

Ikke rart at hun var spent på å finne Marmara-marmoren, vene kuttet for å vise fram strippene som ser ut som striper. “Det føles mer moderne enn den vanlige Carrara, men den er også klassisk, noe som er akkurat det humøret jeg ønsket – rent og friskt, men tradisjonelt på samme tid.”

fliser kjøkkenvegg

Du kan male kjøkkenfliser i forskjellige farger. Du kan til og med besøke vår Male kjøkken grått side for å male noen skinn grå.

1. En klynge av anheng

Den firkantede konfigurasjonen setter lyset der du faktisk trenger det, på hver side av øya, i stedet for i midten. Industrielle hengelys i antikk messingfinish fra Circa Lighting, og barkrakkene er av Lostine.

2. Forvitret kjøkken fliser vegg

“Det er lengre og smalere enn T-bane-fliser, og jeg elsker den pittede, håndlagde tekstur,” sier Hranowsky, som liker å dekke så mye vegg som budsjettet tillater å gi interesse. Grove Brickworks feltflis er av Waterworks.

3. Pantry Skap

De gjemmer mikrobølgeovn og tar plass til overdel, slik at plassen føles mer åpen. Detaljer som ben antyder møbler. Kabinettet er malt i tidløs grå og tak i Seed Pearl, begge av Pratt & Lambert.

4. Åpne hylla

En lang flytende hylle er “fin og enkel, og det er den mest praktiske måten å lagre oppvasken du bruker hver dag,” sier Hranowsky. Siden glassene og platene er i konstant bruk, blir de aldri lenge nok til å samle støv.

5. Skuffer

I stedet for underskap foretrekker designeren skuffer. “Så snart du trekker en ut, kan du se alt i det, i stedet for å måtte sette deg ned og grave gjennom et skap.” Organic Square pulls er av Rocky Mountain Hardware.

Source: Housebeautiful