interiørtips soverom, 32 interiør soverom bilder

Sist oppdatert for av boligmann

Mens soverommene er dypt personlig og en mange gjester kan aldri se de er også der du vil tilbringe de fleste timer i hjemmet ditt. Enkle ideer og innovative interiørtips soverom og triks kan heve plass, skape et rom som reflekterer som det gjenoppretter, imponerer som det forfrisker. GHGFH

interiørtips soverom

1-UTENHUS DETALJER FOR SOVEROM

interiørtips soverom 2

Ja, soverommet til den colombianske motedesigneren Johanna Ortizs Cartagena feriehjem drar nytte av store glassdører som fører til en hengekøyet balkong al fresco. Men naturlige materialer – som raffia-og-skjellhalssmykket og en vevd romdeler bak hodegjerden – gir en forhøyet jordisk følelse.

2-ECLECTIC ELEMENTS INTERIØRTIP

interiørtips soverom 3

Et interiørtips soverom er den mest personlige plass i huset ditt, noe som gjør det perfekt for å uttrykke tilsynelatende forskjellige fasetter av din egen unike følelse. I dette New Orleans-hjemmet ligger en antik seng med en gammel kinesisk skjerm, et håndlaget marokkansk teppe og et svart-hvitt fotografi av Kate Moss.

3-WORKHORSE NIGHTSTANDS

interiørtips soverom 4

Det kan virke counterintuitive, men i et interiørtips soverom med relativt små firkantede opptak, kan størrelsen på sengebordene få mest mulig ut av hver tomme. I denne Brooklyn Heights-leiligheten er en West Elm-kommode omgjort som et romslig nattbord til buketter, bøker og skjønnhetsprodukter.

4-A COOLER CANOPY

interiørtips soverom 5

Canopies av frilly og flouncy sorten er best egnet for barndoms og interiørtips soverom av drømmene dine. Men i luksuriøse materialer – her er en speilet sengramme polstret i Romo fløyel – aksentet føles alle voksne

5-DIY ART INTERIØRTIP

interiørtips soverom 6

Tavle maling har funnet sin plass i kjøkken, lekerom og barnas interiørtips soverom, men det er også et innovativt og utviklende element for voksne rom også. I dette utleietreet i Firenze dobles en tavle som hodegjerde og et meldingsrom for verter å forlate velkomstmottak til gjestene.

6-SOMPTUOUS FINISHES

interiørtips soverom 1-6

Kanskje det ikke er noe annet rom i huset hvor du vil sette pris på frodige, overdådige tekstiler og ferdigstillinger enn stedet du vil tilbringe mesteparten av tiden din. I Sophia Amorusos Los Angeles juvelkasse er en tilpasset silke fløyel seng ramme kledd i Frette laken og teppe, og plassert til side messing og svart lakk nattbord og håndlagde silke gardiner.

7-PROPORTIONELLE DELER

interiørtips soverom 7

Et romslig interiørtips soverom er drømmen, men å klargjøre det med aksenter som snakker til den skalaen er nøkkelen, slik at det ikke føles som et treningsstudio, ikke et fristed. I denne parisiske leiligheten føles et overdimensjonert anhengs- og jumbo-speil i hjemmet i et luftig, åpent rom.

8-DRAMATISKE KURTAINER INTERIØRTIP

interiørtips soverom 8

Et rom er aldri helt ferdig før du adresserer ditt vindus dressing situasjon. I gjestesoverommet i en Paris-leilighet er den tilpassede smiddejernsrammen ferdig i gullblad og skiller seg ut mot gardinene laget av et Pierre Frey chintz- og Dedar fabric.

9-SWAP IN A DAYBED

interiørtips soverom 9

Opprett en illusjon av mer plass i et lite rom ved å velge en sovesofa i stedet for en stor sengeramme. For flere ideer, bla våre favoritt divan.

10- Et tegn på artikkel

interiørtips soverom 10

Mindre kan være mer når du designer rundt en setningsteknikk. I denne minimale leiligheten er neonveggskulpturen av Glenn Ligon og skiller seg ut mot vegger som er kledd i en Marmorino-finish.

11-MONOCHROMATIC LOOK

interiørtips soverom 11

Stikker til en lys farge er en enkel måte å lage et lite soverom føler mindre klaustrofobisk. I et ungt par s monokromatiske svenske hjem, blander hovedsoverommet hvitt og kult brunt for et fargevalg som gjør at det lille rommet føler seg mer åpent og luftig. Sengen er av Hästens, og den er vintage.

12-CREATIVE HEADBOARDS

interiørtips soverom 12

Hvis du blir sliten av ting lett, kan du bruke gardiner som et kreativt hodegjerde for å oppdatere rommet ditt for å passe hver sesong og stemning. I hovedsoverommet til en palazzo i Firenze, er sengekroken og gardinene av en Ian Mankin-stripe.

13-lagdelte Bedding

interiørtips soverom 13

14-LYS OPTIONS

interiørtips soverom 14

Det er ikke noe mer frustrerende enn et interiørtips soverom med bare ett overlys. Gi deg selv muligheter ved å legge til en dimmer eller velge flere armaturer i hele rommet, som Christian Siriano’s Connecticut landsted. Hvem skal vi si nei til et lysekrone med soverommet?

15-Kunstverk du elsker

interiørtips soverom 15

Det er ikke nødvendig å gå over bord med kunsten i soverommet ditt: velg ett stykke som snakker til deg og gjør også en uttalelse. Dette sjarmerende interiørtips soverom i et uruguayansk landsted har et maleri av Eva Claessens.

16-En komfortabel fargepalett

interiørtips soverom 16

Du vil ha alt i soverommet ditt for å utstråle komfort, og fargepaletten er ikke noe unntak. Enten du er en fan av varme eller kule nyanser, velg farger som du naturlig graver mot og gir deg en følelse av ro. Dette moderne hus med takterrasse valgte organiske farger som havblå og dype brune. Uttalingsvegget er malt med Patagonia av Comex og Eames stol og ottoman er av Herman Miller.

17-FOTOGRAFER … MEN IKKE AV FAMILIE

interiørtips soverom 17

Du bør ha så mange familiebilder som du ønsker i andre rom i huset, men det er best å holde soverommet kunstverk mindre følelsesmessig lastet. Elegante fotografier legger til noe tegn i rommet ditt uten å minne deg om bestemte personer mens du prøver å sovne. Alle bildene avbildet i dette Upper West Side-soverommet er av Marsha Lebedev Bernstein.

18-Et stykke av DRAMA

interiørtips soverom 18

Selv de lysteste, mest muntere soverommene trenger et element av mørk, sexy glamour. Balanse er nøkkelen. Hold deg sammen med noen få dramatiske stykker, som soverommet i dette Windsor Terrace-hjemmet, som har en sengeramme som er polstret i et august-august stoff og toppet med et marokkansk teppe i vintage.

19-En rekke ulike teksturer

interiørtips soverom 19

Selvfølgelig er sengetøyet ditt plysj som det kan være, men ikke glem tekstur gjennom resten av rommet ditt. Gjestesoverommet til et glamorøst Illinois hjem spiller med tekstur ved å inkorporere et svart kanal-quiltet skinnhodeplank og et marokkansk bretteteppe dekket av paljetter.

20-FLORALE ARRANGEMENTS

interiørtips soverom 20

Enten de er på nattbordet, forfengelighet eller vinduskarmen, er blomsteroppsatser en fin ting å våkne opp til. Spesielt om vinteren når du trenger en dose av grønt. Ta inspirasjon fra de friske blomster som flanker sengen – for ikke å nevne floraen på veggene – i dette West Village-soverommet.

21-CREATIVE LAGRING

interiørtips soverom 21

Slutten på sengen din er et perfekt og intetanende sted å passe inn i mer lagringsplass. I soverommet til et Los Angeles-hus, stjeler en vintage klær koffert innredningen spotlight samtidig som du gir deg mye trengte plass.

22-Et designert arbeidsområde

interiørtips soverom 22

Selv om de fleste designere vil gi råd til å jobbe i soverommet ditt, er det ikke alltid en realitet. Oppgi et bestemt arbeidsområde i rommet ditt, helst så langt fra sengen din som mulig, slik at du ikke føler seg skyldig i å fullføre papirarbeid.

23-EN GOD MIRROR

interiørtips soverom 23

Speil er et ganske magisk designelement. De gjør at rommet føler seg større, lysere og mer unikt, enten du bestemmer deg for å henge dem eller bare stikk opp mot veggen. Lær av dette Hamptons sommerhjem, der et rustikk stil speil perfekt utfyller den antikke sengerammen og svenske brystet.

24-SENGERAMME

interiørtips soverom 24

Gi din personlige plass noe glamour med en setningsramme. Fra fire innlegg til plattformer er alternativene til et elegant møbel uendelig. I soverommet i et Connecticut-weekendhjem er denne sengrammen av Hickory Chair og kledd i Restoration Hardware-sengetøy.

25-EN KOMFORTABLE RUG

interiørtips soverom 25

Ingenting ødelegger en god morgen (eller gjør en dystert en verre) enn å gå ut av sengen på et kaldt, hardt gulv. Gjør deg selv en tjeneste og sørg for at føttene dine blir møtt med et vakkert kusket teppe. Velg noe mykt, stilig og tidløst, og du vil være bestemt til å beholde det (og elske det!) For alltid.

26-ET TEMA

interiørtips soverom 26

Det er det første barnet vil vurdere når de setter sammen soverommet, men voksne har en tendens til å vike seg bort fra dekorative temaer. Et tema kan være en kraftig samlende enhet, for ikke å nevne beroligende. I dette nederlandske soverommet er veggdekk, gardiner og sengetøy alle en klassisk toile de Jouy. Hovedgavlen er skreddersydd, og sidebordet er vintage.

27-Riktig antall pynteputer interiørtip

interiørtips soverom 27

Slik finner du ut dette nummeret: Det bør være nok puter, slik at sengen ser overdådig og innbydende når det er gjort riktig, men ikke så mange som å komme seg i seng, krever 10 minutter med graving. Det søte stedet er vanligvis mellom to til seks, avhengig av størrelsen på sengen din. Soverommet til dette Connecticut-landet hjemme gjør et solidt argument for at fire er det perfekte tallet!

28-En TECH-FREE ZONE

interiørtips soverom 28

interiørtips soverom er om å sove. Hva trenger du når du sover? Ikke en smarttelefon,” sier designer Aurélien Gallet. Og det går også for en tv. Som et resultat får du mer avslappet søvn, pluss mer plass til møbler og tilbehør du liker. (Dette flotte soverommet i Amanda Seyfried er Catskills getaway er bevis.)

29-Et sitteområde interiørtip

interiørtips soverom 29

Dette rommet, designet av Emil Humbert og Christophe Poyet, har mer enn ett område å slappe av. Et godt sted å sitte ned, vil tjene deg godt når du leser eller trenger å snakke med partneren din. Det er også flott å sette på sko eller sjekke e-post, slik at du kan legge tech ut av sengen din.

30-En samling av dine favoritt ting

interiørtips soverom 30

Det trenger ikke å være en hel étagère-full, men en klynge av stykker som får deg til å smile vil gå langt i å få en soveromsmake akkurat, akkurat som med dette soverommet i en penthouse i Greenwich Village, med antikke franske sengetøy, et indisk lanterne fra 1800-tallet, og mange malerier samlet over årene. Bonus: Dette er også en fin måte å innlemme biter du har oppnådd over tid, men kan ikke helt finne ut hvor du skal sette dem.

31-En personlig Night Stand interiørtip

interiørtips soverom 31

Ja, et nattbord med alle nødvendigheter ser nydelig ut, men det kan også være en måte å vise frem din personlighet. Jo mer idiosynkratiske og “deg” det føles, desto bedre vil det fungere, og jo mer vil det være et testament til din personlige stil. I Megan Mullallys rom toppet hun og mannen Nick Offerman sine Holly Hunt nattbord med vintage kvikksølvglasslamper og friske blomster.

32-EN STOR MATTRESS 

interiørtips soverom 32

“Du vil ha en madrass som holder deg kult og gir deg god lumbal støtte,” sier Ron Rudzin, administrerende direktør for Saatva Madrass. Og selvfølgelig, en som ser bra ut i rommet ditt. Rudzin anbefaler å velge en madrass og grunnhøyde basert ikke bare på sengen din og sokkel, men også høyden på nattbordene og vinduskarmer.

https://www.elledecor.com/design-decorate/room-ideas/tips/g596/10-things-bedroom-needs/

Én kommentar til «interiørtips soverom, 32 interiør soverom bilder»

Kommentarfeltet er stengt