Hvitt kjøkken grå benkeplate

Sist oppdatert for av boligmann

Hvitt kjøkken grå benkeplate 1

Hvitt kjøkken grå benkeplate er en nylig trend i kjøkkendesign. Grå og hvitt par godt sammen i en rekke interiørdesign stiler, inkludert tradisjonelle, moderne og ultramoderne stiler. Allsidigheten i denne fargekombinasjonen kan brukes til å skape en kul industriell eller minimalistisk designstil eller et varmere, innbydende miljø, avhengig av kjøkkenskapsstil, maskinvare, belysning og andre designelementer du velger for ditt kjøkken.

Folk elsker den hvitt kjøkken grå benkeplate farge kombinasjonen av noen grunner;

  1. Grå er en blanding av svart og hvitt, noe som gjør den til en ekte nøytral farge.
  2. Mens grå er en nøytral farge, har den mer varme enn svart eller hvit, noe som gjør det til et bedre valg for å skape en varm og innbydende plass.
  3. Interiørdesignere bruker kombinasjoner av grå og hvitt for å skape elegant og sofistikert interiør i mange designstiler.
  4. Denne fargekombinasjonen brukes ofte i skandinavisk interiørdesign.

Hvitt kjøkken grå benkeplate 2

En mørkere farge for benken legger varme til plassen. En mellomstone grå eller mørkere grå, for eksempel trekull, skaper et mykere utseende enn et sort / hvitt fargeskjema på kjøkkenet.

Selv om noen elsker den all-hvite kjøkkenutviklingen, finner andre utseendet for sterilt, så noen ganger kan kontrastene i svart og hvitt brytes opp med farger.

Grå og hvit er begge nøytrale farger. Hvis du blir sliten av kombinasjonen og ønsker å gjøre en endring, kan du enkelt introdusere farge til rommet for å skape et helt nytt utseende uten bekostning av å skifte kjøkkenskap, benkeplater eller gulv.

Natursteinindustrien tilbyr rikelige muligheter for grå steinfarger. Grå kjøkken benkeplater kan variere i farge fra veldig lett til kull for å skape det perfekte utseendet for ditt moderne eller tradisjonelle kjøkken. Grå finnes i mange typer naturstein, som granitt, marmor og kvartsitt.

Noen gråte benkeplater å vurdere:

  • Balthus Granitt – Denne glatte, rene granitten har en hvit basefarge med grå skygging og burgunderflekker. Balthus granitt skaper et attraktivt og elegant utseende når det kombineres med hvite kjøkkenskap.
  • Viscont Hvit Granitt – Viscon Hvite benkeplater skaper en vakker og elegant stil i hjemmet ditt. Denne steinen er en indisk grå granitt med konsistent svart og hvitt flekk i hele overflaten av steinen.
  • Pebble Caesarstone Quartz – Dette er en del av en linje av konstruert stein, bestående av 93 prosent naturlig kvarts og 7 prosent polyresin. Stenen har en grå kvartsbasefarge med konsistente svarte flekker i hele overflaten av steinen. Kvarts er en slitesterk stein som er perfekt for høy trafikkjøkken.
  • Aspen Hvit Granitt – Hvis du liker utseendet på marmor, men vil ha en mer holdbar stein, gir Aspen White granitt et fantastisk inntrykk. Stenen inneholder elementer av grå, svart og hvitt som vil myke utseendet til et hvitt kjøkken og skape en elegant atmosfære i hjemmet ditt.

SlabMarket utvider kundestøtten til steinbrudd og gjør det mulig for natursteinfabrikanter å ha sin egen lagervare. Hvis du eier en flategård, kan du bli med SlabMarket for å bygge en beholder med plater fra de mest prestisjefylte steinbruddene rundt om i verden med best mulig pris og garantert kvalitet. Legg til noen forskjellige plater, for eksempel Balthus granitt, Viscont White granitt, kvarts og Aspen White granitt til din beholder for å gi en rekke alternativer for å møte etterspørselen fra kunder som er interessert i hvite kjøkken med grå benkeplater.

Trenden for hvite kjøkken med grå benkeplater er en allsidig fargekombinasjon som gir tidløs eleganse og skjønnhet til hjem med alle stilarter. Uansett designstilen til hjemmet eller atmosfæren du håper å lage på kjøkkenet ditt, kan du finne en benkeplate i en grå nyanse som vil fullføre ditt hvite kjøkken.