15 grønt kjøkken du er i ferd med å misunne hardt

Sist oppdatert for av boligmann

Jeg får det til – et grønt kjøkken høres sinnsykt ut (og kanskje fremkaller minner fra tantens daterte avokado), men fargen kan være seriøs kul. Ta med utendørs med et pulserende kjøkken som får deg til å se frem til å rulle opp ermene og lage mat. Kanskje til og med å gjøre oppvask, også. Fra blek mynte til smaragd, vil disse nyanser inspirere deg til å ta huset ditt grønt.

1- Grønt kjøkken med grågrønn

Grønt kjøkkenskap
Velg en mørkegrønn med grå undertoner hvis du vil holde den subtile. Det vil legge til litt farge, men føles fortsatt nøytral.

Se mer på Emily Henderson.

2- Legg Brass til grønt kjøkken

grønn vegg kjøkken

Dette er uten tvil det mest sexy kjøkkenet noensinne. Parret med messing og hvitt, og alle vil være misunnelige. Tillit.

3- Grønt kjøkken med  juvel tonet

grønt kjøkken bilder

Velg en juvel-tonet nyanse som smaragd og lev ditt mest glam-liv. Kom med gull aksenter, og vi svinger helt.

Se mer på Nicole Franzen.

4- Grønn Fake Out

kjøkken grønt

Slik falser du et grønt kjøkken uten å ha et grønt kjøkken – maler frokostkroken grønt, og bind deretter sammen med et grønt teppe og grønne planter inne på kjøkkenet.

Se mer på Old Brand New.

5- Mal skapene dine

male kjøkken grønt før etter

Tradisjonelle skap i Shaker-stil på et gårdshuskjøkken føles friske takket være et par strøk med blågrønn maling. De skiller seg ut når de er parret med hvite vegger, men ikke så mye at det skurrer. Vennligst sjekk male kjøkken før etter.

6- Pistasj farge maleri

Pistasjgrønn

Pistasjgrønne skap tar opp venen i disse marmorbenkene. Flisen på veggene tilfører enda flere grønnsaker.

7- Grønne kjøkkenskap

grønne kjøkkenskap

Denne grønnskyggen er funky, men passer også til det frodige, grønne landskapet ute i dette Alabama-hjemmet. De bandt to rom sammen med et lignende farget tapet i spisesalen.

8- Gingham mønster

Gingham Mønster tak

Et grønt gingham-tak gir en klassisk hvitt kjøkkenpersonlighet, og det bringer ekstremt høye tak ned til et mer behagelig sted. For å animere rommet ytterligere, ble øya malt en kontrasterende, mørkere grønn.

9- Inspirert fra Jungle

 

Source: Housebeautiful