14 grått kjøkken som er helt beroligende å lage mat i

Sist oppdatert for av boligmann

Et klassisk grått kjøkken er tidløst – og kan til og med øke hjemmets verdi hvis du velger det riktige. Men det kan bli kjedelig, så hvis du skal gå med nøytralen, må du sørge for at du gjør det riktig. Vi har noen ideer til gorg grått kjøkken som hjelper deg med å komme deg på rett vei.

1- Aksent Et helt hvitt kjøkken

grått kjøkken 2

Denne fargekombinasjonen er for alle som virkelig vil ha et helt hvitt kjøkken, men bare ikke kan med hvor grunnleggende det føles. Dette føles fremdeles lett og luftig, men det har litt noe-noe ekstra å gi rommet dybde.

Se mer på Amber Interiors.

2- Utvid Skapene dine

Grått kjøkkenskap

Skap i takhøyde uten synlig veggplass skaper en strømlinjeformet følelse, men de kan også være overveldende. Velg en myk, beroligende farge slik at den ikke overvelder rommet ditt.

Se mer på Sukker og sjarm.

3- Bli Minimalist med grått kjøkken

Minimalistisk kjøkken

Mindre er mer, men noen ganger kan det føles skarpt å holde ting litt for nakne. Bruk en grå tone for å varme den opp.

Se mer på Nicole Franzen.

4- Kontrast med en mørkere nyanse

Kontrast kjøkken

Hvis kjøkkenet ditt er åpent, luftig og fullt av naturlig lys, kan du legge til kontrast med en dristig farge på skapene. På den måten føles ikke en dyp grå eller til og med svart for mørk.

5- Bruk Subway Tile

kjøkken fliser vegg

Grå er beroligende – den er nøytral, men ikke sterk. Spoiler: Det ser også forbløffende ut med kjøkken fliser vegg. Spesielt mørk fugemasse.

6- Bland nyanser av grått kjøkken

Bland nyanser av kjøkken

Med så mange gråtoner å velge mellom, er det vanskelig å velge en. Dette kjøkkenet i California bruker to, ett til skapene og ett for øya. I et rom som er så stort, med eksponeringer mot øst og vest, grunnes alt dette grått.

Besøk vår male kjøkken grått side for kjøkken maling.

7- Innlem grått i flisen din

Innlem grått i flisen din

Benjamin Moore Cinder belegger skapene på et kjøkken i Chicago, men pistolgrå fugemasse kikker også ut mellom de hvite mosaikkflisene. Messing aksenter dukker opp i hele plassen for kontrast.

8- Gå mørkt kjøkken

mørkt kjøkken

Denne grå er så nær svart som du kan komme uten å faktisk gå helt. I dette mørkt kjøkken i California samsvarer det med en uttalelsesmessig motbakke av marokkanske fliser.

9- Se etter blå toner av grått kjøkken

Grått kjøkkenskap

Denne nesten-marine grå er både luxe og praktisk til hverdags på samme tid. Til å begynne med virker det kaldt og fristående, men etter en stund vil du bli helt forelsket i det.

10- Prøv en hvit-grå

Hvitt-grått kjøkken

Farrow & Ball Cornforth White tar faktisk fargen på en diskret grå. Sammen med forvitret hvit eik og en svertet sinkhette er den seriøst sexy farge.

11- Myk opp ting på grått kjøkken

Mykgrått kjøkken

Dette huset i Florida brukte Benjamin Moore Chelsea Gray til kjøkkenskapene. Grå bringer inn en følelse av skygge som mykgjør miljøet.

12- Fliser for en vegg

Fliser for en vegg

En ubrukelig vegg truet med å bli øye på et kjøkken i New York City, så det ble et samlingspunkt i stedet ved å legge Little Diamond-fliser fra Heath Ceramics. Skap i Benjamin Moore’s Street Chic strekker seg til taket for å legge til lagringsplass.

13- Skjul apparater

berøringsfri vask

Dette kjøkkenutstyret i Atlanta er kamuflert under panel malt i Farrow & Ball’s Dove Tale, og lar en Hillside synke fra rustfritt stål fra DXV.

14- Velg lys grå for grått kjøkken

lys grå

Dette hjemmet i New England brukte fikser med lav heis for å oppdatere det tidligere knallrøde kjøkkenet. Skap i lysegrå gjør susen.

Source: Housebeautiful