Farge inspirasjon

Sist oppdatert for av boligmann

Korrekt bruk av farge inspirasjon i ulike områder av våre hjem som kjøkken, stue, bad og soverom gjør at vi kan ta den effekten vi ønsker.
Vi ønsker å dele ideer med deg om ulike fargeinspirasjoner og effekter.

Farge inspirasjon:

  • Turquoise: Stabilitet og fred
  • Gult: En oppløftende fargetone
  • Muted Gult: Luftig og avslappende
  • Fet rødt: dramatisk og energiserende

1-Turquoise: Stabilitet og fred

Turquoise vegger gir en rolig følelse til dette sittegruppen i en ungdoms soverom.

hvilken farge bør man ha på soverommet 1

2-Gult: En oppløftende fargetone

Gul er ofte forbundet med lykke og optimisme fordi det kan aktivere minne, stimulere nervesystemet og fremme kreativitet. Gå alt ut ved å implementere en solskinn gul og toning den ned med hvite aksenter, som i denne spisekroken designet av Brian Patrick Flynn.

hvilken farge bør man ha på soverommet - gul

3-Muted Gult: Luftig og avslappende

Hvis en lys gul ikke er din stil, prøv en nøytral lys skygge. Den ekstra bonusen: denne skyggen gir utseendet til et større rom. Designer Kathryn Greeley brukte en jordgul i dette hyttestilen soverommet for å skape et avslappende utseende.

hvilken farge bør man ha på soverommet Muted Gul

4-Fet rødt: dramatisk og energiserende

Rød fremkaller umiddelbart en lidenskapelig, romantisk følelse i ethvert rom. Det kan legge til drama når det brukes sjenerøst, eller bare en enkel berøring kan varme opp et mellomrom. De mange forskjellige nyanser skaper forskjellige stemninger, fra en romantisk merlot til en retro kirsebærskygge. Denne fløyelsrøde veggen gjør spiseplassen mer intim, samtidig som det fanger litt farge på det ellers nøytrale rommet. Design av Candice Olson

Hvilken farge bør man ha på soverommet 2

5-Rød-oransje: En subtil tilgang

Det røde oransje speilet motvirker det kule blåmønstret tapetet og oppvarmer umiddelbart plassen. Bruk små doser rød hvis du vil krydre ting uten å fullstendig begå den dristige fargen.

Rød oransje

6-Fet rosa: For Grownups

Rosa er ikke bare for små jenterrom lenger. Denne punchy fargen er mye mer allsidig enn du kanskje tror. Designer Christopher Grubb valgte denne pulserende rosa-oransje fargekombinasjonen for å få en lekfull berøring til denne stuen uten å gjøre det for ungdommelig.

Farge inspirasjon 2

7-Peony Rosa: Energisk og ungdommelig

Hvis du vil legge til rosa til en jente rom mens du holder et sofistikert utseende, kan du prøve en mettet pioenskygge som i Home Green Home 2011. Denne fargen vil legge til energi mens du holder et feminint utseende.

Farge inspirasjon 3

8-Dyp Oransje: En allsidig nyanse

Få mennesker velger oransje når de bestemmer seg for en innvendig farge fordi det å velge riktig skygge kan være overveldende. En dyp oransje- eller terrakotteskygge er et godt alternativ for et hjemmekontor – det er energisk om dagen og koselig om natten. Designet av Sabrina Soto

Farge inspirasjon 4

9-Aprikosorange: En appetittvekkende skygge

Gå med en lysere nyanse av oransje, som for eksempel aprikos, hvis du vil ha et mer avslappende utseende. Designer Chip Wade brukte aprikos til å fungere som et appetittstimulerende middel samtidig som det balanserte riktig mengde avslapping og energi.

Farge inspirasjon 5

10-Lime Grønn: et utbrudd av energi

Grønn minner oss om livet og fornyelse fordi det er forbundet med naturen. Det er en av de mest allsidige farger – det kan være dramatisk, forfriskende eller innbydende, avhengig av hvordan du bruker det. Designer Tobi Fairley fremhevet en bokhyllevegg med en lime-grønn nyanse for en utbrudd av energi.

Farge inspirasjon 6

 

Én kommentar til «Farge inspirasjon»

Kommentarfeltet er stengt