De 40 mest trøstende blått kjøkken vi noen gang har sett

Sist oppdatert for av boligmann

Det er fargen på himmelen og havet, og det er sannsynligvis grunnen til at det er noe med ro i det blått kjøkken. Og hvorfor det er en så naturlig fargetone for hjertets og ildstedet til hjemmet. Marineskap føler seg sofistikerte sammenkoblet med marmorteller, mens apparater med periwinkle har en lekende kant. Eller du kan polstre en bankett i blått, eller flislegge gulvene dine i ultramarin. I hvert av disse 40 blått kjøkken brukes skyggen på smarte, innovative og dypt trøstende måter. Det er en blå stemning, men på en god måte.

1- Blått kjøkken og svart flis

Blått kjøkken og svart flis

I et kanadisk innsjøhus er kjøkkenet malt i Van Deusen Blue fra Benjamin Moore, pendellampene er av Urban Electric Co., bakplaten er i Saltillo Tile, og benken er Caeserstone i London Gray.

2- BLÅ VEGG PAPIR OG KABINETTKJØKKEN

BLÅ VEGG PAPIR OG KABINETTKJØKKEN
En butlers pantry av Tennessee-stil av Tim Barber Ltd. varmer opp blåblåskap med gull aksenter; et paisley tapet i nesten samme nyanse matcher akkurat det.

3- BLÅ VINSKOTTKJOKKEN

BLÅ VINSKOTTKJOKKEN
KitchenLab Design | Rebekah Zaveloff Interiors skapte denne dype marinete kjøkkenbaren inspirert av nattehimmelen (legg merke til stjernemønstret motbakke). Ved å bære skapskyggen til wainscoting, gjøres en sømløs overgang til frokostkroken. Blå aksenter (stol, plate) er variasjoner på et tema.

4- TOILE BLÅ TILGANG KJØKKEN

TOILE BLÅ TILGANG KJØKKEN
Dette kjøkkenet av Sarah Wittenbraker er i et bassenghus, så det er fornuftig å lage en skvett. (Ba dum dum …) Glanset blått kabinett er en leken kontrast til noen ganger stodgy toile.

5- BLÅ OPHOLSTERERT NOOK

BLÅ OPHOLSTERERT NOOK

Hvis overflatene på kjøkkenet ditt allerede er redegjort for – og de ikke er blå – kan du se på sitteplasser. Banketten til frokostkroken i et byhus i Brooklyn er polstret i et smart Zak + Fox-mønstret stoff.

6- BLÅTT KJØKKEN VINTAGE RANGE

BLÅ VINTAGE RANGE KJØKKEN
I designer Brian J. McCarthys leilighet i New York City, bruker et helt hvitt kjøkken noen få blå elementer: En komfyr og hette fra La Cornue, og de brede skårene av lyseblå striper på gulvet.

7- BLÅTT KJØKKEN ISLAND

BLÅ ISLAND-KJØKKEN
I stedet for å male hele kjøkkenet hennes blått, dyppet Melissa Rivers bare i en tå, eller rettere sagt en øy. Bare undersiden av øya marmor er malt en kremet havblå.

8- DENIM BLÅTT KJØKKEN

DENIM BLÅTT KJØKKEN
Behr Paint’s 2019 Color of the Year er Blueprint, og den midterste tonen blå passer med omtrent alt – akkurat som ditt favorittpar. Det er en ideell nyanse å ta i betraktning hvis du jobber med eksisterende elementer som tregulv, detaljert fliser eller en mønstret motbakke.

9- BLÅ TOPPKABINETTER

BLÅ TOPPKABINETTER
På dette kjøkkenet fra Dawson Design Group er bare de øverste skapene gjengitt i et blankt vannblått, og skaper en pop-art flash på et ellers fullstendig strømlinjeformet rom.

Source: https://www.elledecor.com/design-decorate/room-ideas/g3178/blue-kitchens/