Topp 5 behagelig farge på soverom For et beroligende soverom

Sist oppdatert for av boligmann

Soverommet er din avslapningsstasjon. Det er din helligdom for ro og bør fremme beroligende vibber. En av disse beste måtene å oppnå denne koselige, rolige atmosfæren på soverommet ditt er gjennom bruk av behagelig farge på soverom. Ikke bare hvilken som helst farge. Du vil velge kule nyanser. Disse nyanser er kjent for å redusere stress og angst, fremme avslapning og til og med gjøre at rommet ditt virker mer ekspansivt.

For å hjelpe deg, her er toppfargene for en alvorlig behagelig farge på soverom. Si så lenge til stress og hei til den ultimate soveromsoasen.

Lavendel soverom1. Lavendel

Lavendel er den perfekte fargen på lilla fordi den fremdeles har en praktfull tilstedeværelse av lilla og ikke kveler rommet.

Purple sies å være en stressavlastende farge, og mens dype lilla kan være mer intense på veggene dine, holder en stille lavendel ting rolige og kjølige.

 


Myk grønn soverom2. Myk grønn

Grønt er en flott fargetone for soverommet ditt, da det har både varme og kule elementer til det.

I tillegg er det massevis av nyanser å velge mellom.

De beste er de knapt-der hviskene av grønt i et ellers nøytralt rom.

Som fargen på den naturlige verdenen, vil grønne vegger gi deg følelser av ro og tilfredshet.


Blek blå soverom3. Blek blå

I følge de fleste studier og undersøkelser, er skygger av blått best for å fremme beroligende følelser. Det sies å senke hjerterytmen og til og med redusere blodtrykket, som er perfekt for et sted ment for avslapning.

Se etter en lyseblå som gjenspeiler fargen på himmelen på en skarp, klar dag. Bare sørg for å unngå pastell babyblå fargetoner slik at soverommet ditt ikke ligner en barnehage.

 


Myk grå soverom4. Myk grå

Bare et snev av grått på soveromsveggene kan føre til en veldig beroligende tilstedeværelse.

Hold den myk og subtil for å forhindre at den blir for dramatisk eller deprimerende.

Den beste delen? Som en nøytral nyanse fungerer den bra med alle møblene du for øyeblikket eier.


behagelig farge på soverom Dypblå5. Dypblå

Dyp blues fungerer godt for å fremkalle følelser av visdom og dype beroligende vibber. Det er en veldig rik fargetone, så for å unngå at ting føles for intenst, bland det inn i kontrastfarger i stedet for å dekke hele rommet.

Farge har muligheten til å sende helbredende, beroligende og beroligende vibber til ånden din, slik at du føler deg forfrisket og gjenfødt. Dette er nøyaktig følelsen du vil fremkalle i din sovende helligdom. Og ingenting sier “namaste” ganske som disse beroligende nyanser. Vurder å oppgradere soveromsveggene dine med en av disse nyansene og se hvordan søvnmønstrene dine forbedres.

 

For en mørkere soveromsdesign, se artikkelen vår om “svart soverom”.

Velg pastellfarger og lyse farger for beroligende farger

 

Source: https://www.sandyspringbuilders.com/blog/top-5-colors-seriously-soothing-bedroom/