Baderom inspirasjon

Sist oppdatert for av boligmann

Når det kommer til design, har vi baderom inspirasjon i kjedene. Fra petite pulver rom til palatial mester bad, har vi sett alt. Ta en titt gjennom noen av våre favorittbad.

100 vakre baderom inspirasjon 1

1- Sølvkantet baderom inspirasjon

Sølvkantet baderom

Speil gjør et smalt bad i denne Tuxedo Park, New York-hjemmet ser mer romslig ut. Vaskebeslagene er av Kallista, og hindringen er fra HomeGoods.

2- Cerulean blå baderom

Cerulean blå baderom

Fliser av Original Style gir en hvit og cerulean skjema en slank vri i dette Bordeaux, Frankrike bad designet av Michael Coorengel og Jean-Pierre Calvagra. Rommet har også stearinlysbelysningsarmaturer, og en maling av smijern i det 19. århundre.

3- Eik kledd baderom

Eik kledd baderom

Lakkert eikefiner vegger og et naturlig furutak gir rikdom til dette moderne badet i et kanadisk lakeside-tilfluktssted. Det har et Kohler-badekar og Grohe-armaturer.

4- Strand hvitt baderom

Strand hvitt baderom

Den mørke vindusrammen og gulv laget av lokal brun stein gir kontrast til den overfylte hvite av fransk designer Christian Liaigres St. Barts strandhjem. Den hvite vasken og beslagene er av Volevatch, og hyllene og stålrammens speil ble laget av lokale håndverkere.

5- Skulpturelt baderom

Skulpturelt baderom

En Harry Bertoia-skulptur som henger over karet gir en kunstnerisk preg til mesterbadet i et byhus i Greenwich Village designet av Joe D’Urso.

6- Violet marmor baderom

Violet marmor baderom

Veggene og gulvene, kledd i Calacatta Viola marmor, gir drama på badet i denne avslappede New York City-leiligheten. Forfengelighet og badekar er av vannverk, beslagene er av Lefroy Brooks og sconces er av ozon.

7- Aqua floral baderom

Aqua floral baderom

Fet tapet fra Secondhand Rosein legger til en splashy pop farge til en New York City hjemme dekorert av interiørdesigner Katie Ridder. Sconces er fra Liza Sherman Antikviteter og vasken er skreddersydd.

8- Rustikk sjakkbrett baderom

Rustikk sjakkbrettbad

Dette familievennlige Nord-California gir struktur til et ypperlig bad med sjakkbrettmalte gulvbrett i Farrow & Ball’s All White. Karet er ved vannverk, vask og innredning av Lefroy Brooks og et maleri av Hugo Guinness. Veggene er malt i Benjamin Moores White Dove.